Centrul-Miliz

Centrul Miliz

Intr-o cladire noua, dispunem de un spatiu generos pentru desfasurarea activitatilor. Ne dorim ca in centrul nostru sa existe o atmosfera non-formala, relaxata, in care copiii sa se simta ca acasa. Dispunem de camere separate de socializare si creatie, educatie, formare si terapie precum si de curte cu loc de joaca. Echipa este pluridisciplinara formata din terapeuti ABA, psihoterapeut, psiholog clinician si psihopedagogi.

Misiunea noastră

Infiintata relativ recent, asociatia a pornit la drum cu misiunea de a se implica activ in problematica copiilor cu tulburari din spectrul autist. Cu timpul, asociatia s-a adaptat cererii de existenta a unui spatiu in care copiii si cu alte tulburari de comportament pot fi consiliati si educati adecvat nevoii lor. In prezent, prin personalul de specialitate dar si prin colaboratorii nostri ajutam copiii sa se adapteze mediului social, educational si relational. Alaturi de parinti psihopedagogi, terapeuti si psihoterapeuti participam cu totii la cresterea intelectuala si emotionala a copiilor din centru.

Obiectivele noastre

Ne stabilim in fiecare an un plan de strategie pe care il respectam. Participam si organizam evenimente, cursuri pentru parinti si cadrele didactice pentru asigurarea adaptarii si a incluziunii sociale a copiilor cu tulburari de comportament. Impreuna cu parintii, ne adaptam cererii fiecarui copil in parte pentru a-i asigura gama de servicii de care are nevoie.