Vino in echipa noastra! Fii eroul unui copil care are nevoie de tine acum!

Ofera-ti cunostiintele, talentul, timpul si rabdarea pentru a ajuta un copil aflat intr-o situatie deosebita. Asociatia sprijina voluntariatul si ii incurajeaza pe cei vare vor sa faca parte dintr-o echipa frumoasa care isi aduce aportul in derularea proiectelor.

Se asigura paticiparea activa la activitatile asociatiei si certificat de voluntariat.

Donează!

  • Sustineti programele de ajutor a copiilor aflati in dificultate prin donarea a 20% din impozitul pe profit a persoanelor juridice, catre Asociatia MiLiz. Aceasta donatie nu implica costuri suplimentare pentru compania dvs, este total deductibila din impozitul pe profit, sa fie facuta pana la sfarsitul anului in curs, se finalizaeaza prin incheieirea unui contract de sponsorizare.
  • Legea  32/1994 privind sponsorizarea prevede că persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiează de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, iar potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări îşi scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:


a) 0.5% din cifra de afaceri;


b) 20% din impozitul pe profit datorat.


Cine ne-a ajutat:

Contactați-ne