Oferim servicii de terapie si educatie pentru copiii cu tulburari TSA si pentru cei cu tulburari de comportament. Dupa evaluarea copilului si stabilirea planului de terapie personalizata, copilul va beneficia de interventie terapeutica pentru dezvoltarea abilitatilor si modelarea comportamentului. Prin joc, prin terapie ocupationala, prin socializare copilul se va dezvolta armonios, ameliorand comportamentele indezirabile: autostimulari, comportamente de protest, agresivitate. Prin terapie ABA, el se va bucura de modelare comportamentala si diminuarea sau inlocuirea comportamentelor nedorite cu unele adecvate. Dupa observarea atenta a comportamentului copilului si stabilirea planului de terapie, se alege cea mai eficienta metoda de predare a unui comportament adecvat sau dezvoltarea unei abilitati noi. Pentru copiii cu tulburari de comportament: ADHD, agresivitate, comportament disruptiv, opozitionism, deficit de atentie sau concentrare, tulburari de conduita, ne concentram atentia asupra imbunatatirii comportamentului de adaptare. Ei pot beneficia de terapie comportamentala, ajutor la teme, socializare, activitati in aer liber, inainte/ dupa orele de scoala.

Servicii oferite de Asociația Miliz Children

Terapie ABA

Analiza aplicata a comportamentului – ABA, este stiinta comportamentului uman. Este un proces de aplicare sistematica a interventiilor bazate pe principiul invatarii, pentru dezvoltarea unor comportamente noi si a imbunatatirii comportamentelor de adaptare la mediu.

Consiliere și After-school

Consiliere si terapie comportamentala (conditionare clasica, aversiune, expunere, desensibilizare sistematica si analiza comportamentala aplicata) pentru copii de varsta pre-scolara, scolara si adolescenti. Copiii pot beneficia de terapie si in program after-school.

Ateliere-de-creatie

Ateliere de creație

Prin activitati de creatie, terapie ocupationala, desen, pictura, modelaj, asamblat, micutii isi exerseaza abilitatile motorii fine. Pentru copiii care au probleme senzoriale si de concentrare in scopul de a le imbunatati capacitatea de focusare si abilitatile practice.